Duurzamer met 1.000.000 druppels

water_drop

Wat is 1.000.000 druppels?

Het project 1.000.000 druppels stelt zich tot doel om een miljoen mensen duurzamer te maken. Zo ontwikkelen we samen een duurzame maatschappij! Dit doen we door elke week een duurzame tip (De Druppel van de Week) te versturen. Dit zijn tips op zowel milieu- als sociaal gebied. Op deze manier komen de ontvangers van de Druppel van de Week telkens even in contact met duurzaamheid, met als doel om meer bewustzijn te creëren. We verwachten niet dat iedereen alle tips naleeft, maar wel dat mensen bewuster keuzes maken.

Lees hier meer

Bedrijven, instellingen, verenigingen, organisaties, doe mee!

Alle organisaties in Nederland zijn van harte uitgenodigd om kosteloos partner te worden van 1.000.000 druppels. Hiermee laat je zien dat je organisatie duurzaamheid belangrijk vindt, je kunt gebruik maken van de kennis en ervaringen van de andere 500(!) partners en je hebt de mogelijkheid je organisatie duurzamer te maken. Niet van bovenaf, maar van binnenuit.

Dus bedrijven, doe gratis mee met 1.000.000 druppels en wordt duurzaam van binnenuit! Eerst meer weten? Kijk hier.

Mensen, doe mee!

Ook als particulier kun je meedoen met 1.000.000 druppels. Draag bij aan een schonere en betere wereld en schrijf je in voor de Druppel van de Week. Je krijgt dan elke week een duurzame tip die je helpt een stukje duurzamer te worden. Via Facebook en Twitter en de weblog blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dit filmpje laat zien waar 1.000.000 druppels om draait; het verbinden van organisaties en het zoeken naar samenwerkingen.

Bron: www.eenmiljoendruppels.nl

Reacties

Reacties

Top