Steeds meer woningcorporaties schilderen met ECO Paints

schilderenmetecopaintsIn opdracht van woningcorporatie Staedion zijn diverse keldergangen (wanden/plafonds) met ECO Paints geschilderd. Het geweldige resultaat heeft geleid tot meer opdrachten.

En ook voor Vestia blijft ECO Paints partner in het schilderwerk. Na vele woningrenovaties in de regio Rotterdam volgt nu ook de regio Haaglanden.

Over stadeon

Staedion is een woningcorporatie met meerdere vestigingen in Den Haag. Met ruim vierhonderd medewerkers wordt er elke dag professioneel en daadkrachtig gewerkt aan een levendige stad. Aan een stad waarin iedereen een goede, betaalbare en duurzame woning kan vinden. Als u naar het woningbezit van Staedion kijkt, ziet u dat een op de zeven Haagse voordeuren door ons wordt verhuurd.

Website: www.staedion.nl

Over Vestia

Vestia verhuurt, verkoopt en beheert woningen in heel Nederland, vooral in de regio’s Rijnmond en Haaglanden. Vestia zet zich in voor goede dienstverlening aan haar klanten: de huurders en kopers van een woning van Vestia. Wij hebben goed onderhouden woningen in een fijne buurt, waar onze klant zich thuis kan voelen.

Website: www.vestia.nl

Reacties

Reacties

Top